Bemutatkozás

Köszönti Önt Adri és Dió az aDrIO Apartmanok honlapján!

"Jó ár/érték arányú vízközeli apartmanok" ezzel a gondolattal indítottuk el családi vállalkozásunkat és bővítjük napjainkban is, hogy a Zamárdiba látogató családoknak megfizethető, de színvonalas apartmanokat tudjunk kínálni.

"Magunknak építettünk", ezért az apartmanok kialakításánál mindig azt vettük figyelembe, hogy egy nyaralás során vajon nekünk megfelelne - e a lakás. Minden apartmanunknál ragaszkodtunk a tágas teraszhoz és hogy a lehetőségekhez képest minél több hálószobát alakítsunk ki. Mert szerintünk jobb két kis, külön "hálófülke", ahová le lehet fektetni a picit vagy a párok félrevonulhatnak, mintha mindenki  egy nagy térben lenne.

"Jól felszerelt, mindent tudó kis nyaralók", mert minden apartmanunkban, jól felszerelt konyha található, ingyenes Wi-fivel vannak ellátva és a kábel tévé sem hiányozhat, mert míg anyuka elkészíti az ebédet, addig apuka pont megnézi a forma-1-et vagy a meccset a tévében, és hogy a szülők mindezt nyugodtan végezhessék engedjünk a gyereknek egy kis internetezést.

"Location, location, location" ez az ingatlanbefektetés 3 fő szabálya. Nálunk meg az, hogy az apartmanok csak olyan távolságra lehetnek a strandtól,  hogy gondolkodás nélkül visszamenjünk egy gyerekjátékért vagy egy olvasnivalóért is. Ezért minden apartmanunk a Balatontól egy utcányira található.

"Tiszta lakás, rendes ház" erre különösen odafigyelünk. Minden vendégünket megtiszteljük és tiszta apartmannal fogadjuk. 

"Az aDrIO egy brand" és jelentése egyenlő egy jó apartmannal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése