aDrIO Villa


 
Házunk 2017-ben nyitotta meg apartmanjait 50 méterre a zamárdi szabad strandtól. A 2-4-6 fős apartmanok mindegyike jól felszerelt konyhával, LCD tévével, internettel, fedett, tágas terasszal, zárt, udvari parkolóval (és elektromos autó töltővel) rendelkezik. Minden apartmanunkban plafon ventilátor és klíma hűsíti a lakást. Udvarunkban nagy játszótér várja a gyerekeket és nyugágyak a felnőtteket.  A ház 200-300 méteres közelében több étterem, ABC, teniszpálya, játszótér és kikötő is található. 

NTAK regisztrációs szám: MA20005764 és MA20005756, magánszálláshely, egyéb szálláshely

  


STANDARD APARTMANOK:


A házban több egyforma, hasonló elrendezésű apartman  található. 2 hálószoba van bennük, nappali kinyitható ülőgarnitúrával, étkezővel és jól felszerelt konyhasarokkal, egy zuhanyzó WC-vel, valamint egy fedett, 10-15 nm közötti terasz bútorokkal.2 FÜRDŐS APARTMAN:

Ez is egy 2 hálószobás apartman, a különbség csak annyi, hogy mindkét hálószobának saját fürdőszobája van, zuhanyzóval és WC-vel. Természetesen tartozik hozzá egy nappali kinyitható ülőgarnitúrával, étkezővel és jól felszerelt konyhával, valamint  egy fedett 20 nm körüli terasz.

Az apartman szobái plafon ventilátorral vannak felszerelve, míg a nappaliban klíma és ventilátor is található.KIS APARTMAN:

Ez a legkisebb apartmanunk a házban, mely csupán egy hálószobás, ezért többnyire kisgyermekes családoknak ajánljuk.
Az amerikai konyhás nappaliban konyhasarok, étkező, komód LCD tévével és egy sarokgarnitúra található. A kanapé 160x200 cm-es ággyá nyitható, míg a szobában a 2 ágy külön illetve összetolva is használható. A fürdőszoba a hálószobából nyílik, mosdó, wc, és zuhanyzó található benne. Az apartmanhoz tartozik egy kb 10 nm-es fedett terasz, valamin egy ugyanakkora napozó terasz. A nappaliban plafonventilátor és klíma berendezés is van.PENTHOUSE APARTMAN:

Ez a legnagyobb alapterületű apartmanunk, mely a villa legfelső emeletén helyezkedik el. Klíma és ventilátor optimalizálja a hőmérsékletet. Tájolását tekintve a Balatonra nézne, ha nem lenne előtte egy 50 méteres fás terület, aminek a lombjai betakarják. 2 hálószoba van benne, az egyikben 3 külön álló ágy áll, ami akár össze is tolható, a másikban egy franciaágy és saját privát zuhanyzó és Wc található. A nappali kinyitható sarokülőgarnitúrával, étkezővel és jól felszerelt amerikai konyhával van felszerelve. Ezen kívül tartozik még a lakáshoz egy extra zuhanyzó  WC-vel. A hatalmas, fedett 30 nm körüli panoráma terasz pedig étkező és nappali résszel is rendelkezik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése